Ingrediƫnten:
- 2 rijpe bakbananen
- 1 sinaasappel
- 1/2 liter rijst dessert
- 50 gram roomboter
- 4 eetlepels bruine suiker
- 2 eetlepels gemalen kaneel
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- vet een ovenschaal in(4 kleine kan ook)
- Pel de bananen, snijd ze in de lengte in 4 stukken en snijd de stukken in lange plakken
- Boen de sinaasappel schoon en rasp 1 eetlepel schil af, pers de vrucht uit
- Schep de banaanstukken om met het sinaasappelsap
- Schep het rijstdessert in de ovenschaal(of ovenschalen)
- Bedek het rijstdessert dakpansgewijs af met de banaanstukken
- meng het sinaasappelrasp, bruine suiker en het kaneel en strooi dit over de bananen.
- Leg hier en daar een klontje boter en bak de bananen in 30 minuten mooi bruin en gaar
- serveer het gerecht warm