Workshops

> Lokale promotie voor uw AGF-afdeling en assortiment in uw Winkel > Om klanten te verrassen, verwennen en binden aan uw AGF-afdeling > Klanten vertrouwen/aandeel laten toenemen voor uw AGF-afdeling

Lokaal de lekkerste gaat uitleggen hoe maken we producten sexy, uitdagend, lekker en waar komt het vandaan. En dan ook nog op een bijzondere wijze bereiden, proeven en vooral hoe gezond deze producten zijn. Hoe snel gaan de producten van het land naar de klant? Wat maakt dat groente vaak in de smaak vallen of juist niet?

Tomaten Carrousel

Een proeverij en kennis maken met de lekkerste tomaten en specials van uw winkel. Het doel is om de klant en medewerkers meer kennis op te laten doen van ons deel assortiment in dit geval de tomaten! Waarom zijn ze soms groen van binnen of smaken ze zuur? Welke tomaat mag in de sla of gaan we vullen met een delicatesse? Wat maakt een tomaat zo gezond? Hoe lekker zijn onze tomaten?

Zacht fruit spektakel

Een proeverij en kennis maken met de lekkerste zacht fruit producten van uw winkel. Het doel is om de klant en medewerkers meer kennis op te laten doen van ons totaal assortiment in dit geval het zachte fruit! Niet alleen de aardbeien maar ook alle meloenen, perziken, nectarines, wilde perziken, bosbessen etc etc. Een waar fruit spektakel! Met vooral hoe gezond en zorg je dat het ook lekker blijft.

Lekkerste exoten

Een proeverij en kennis maken met de lekkerste exoten van uw winkel. Wat zijn exoten en hoe behandel je ze thuis? Wat maakt het zo lekker en wat kun je er allemaal mee doen? Het doel is om de klant en medewerkers meer kennis mee te geven. Van uit Nederland en dan de wereld over. Hoe exotisch willen we dit invullen?

Groente feest

Een proeverij en kennis maken met de lekkerste en bijzondere groenten van uw winkel. Het doel is om de klant en medewerkers meer kennis op te laten doen van ons totaal assortiment in dit geval de groenten. Hoe bewaren we groenten en vooral wat kan je er allemaal mee doen? Van kooktechniek tot hoe maak je het lekker. Hoe smaakvol kan het ingevuld worden?

Wat kun je verwachten van de workshops?

Kennis, kunde, bereiden en proeverijen van de lekkerste producten uit ons assortiment. De workshop is voor een ieder die zijn of haar kennis wil verbreden. Dit houd in dat klanten kunnen deelnemen, maar ook werknemers. Op deze manier leren klanten en medewerkers elkaar op een andere manier kennen. Voor hen is het dan laagdrempeliger om in de toekomst vragen te stellen of advies te vragen. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor de optie, alleen medewerkers of alleen klanten.

Wat word er van jou als ondernemer verwacht?

Het beschikbaar stellen van een ruimte en de producten die gebruikt gaan worden voor de proeverij. We gaan aan de slag met het assortiment dat op het moment van de workshop beschikbaar is in de winkels aangevuld met specials (lokaal de lekkerste verzorgt de specials). Bij een workshop met alleen klanten gaan we het vooral hebben over het hoog lekker gehalte, bereidingswijze en bewaar technieken van de AGF producten uit uw AGF afdeling. Hoe belangrijk is hier het motto van het land naar de klant vooral voor soorten die kwetsbaar zijn in de natuur en wat het betekent voor de winkel. Natuurlijk word dit op een luchtige wijze gebracht met een kwinkslag maar vooral ook over de AGF producten op locatie. Het moet natuurlijk we een feestje zijn.

Het promoten van de workshop

Het promoten van de workshop ligt bij de winkel en vooral ook het werven van de deelnemers. Dit kan met een Flyer/Poster of een digitaal inschrijfformulier.

Programma in het kort:

Middag: van 14:00 tot 17:00 uur, 2x 15min pauze. Opbouw 13:00

Avond: van 18:00 tot 21:00 uur, 2x 15min pauze. Opbouw 17:00

Producten: lijst wordt een dag van tevoren gemaild.

Kosten ondernemer:

Deelnemers: € 25,00 per persoon. (minimaal 10 tot 25 deelnemer)

Locatie: Van winkelvloer tot kantine. (Tafels/stoelen beschikbaar.)

Faculatief: 3 messen en/of 3 borden (2 x € 5,00 per persoon, na de workshop blijft deze in de winkel)

Optioneel: Posters en/of flyers zijn digitaal aan te leveren mocht dit gewenst zijn.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken kunt u mailen naar info@lokaaldelekkerste.nl Of bellen met Jack Nijboer +31(0)6-10925598