Trainingen

Van welke trainingen kunt u gebruik maken:

Kennis en kunde: AGF opleiding in blokken van 3 tot 5 dagdelen (in overleg) Deze training staat voor kennis overdracht en teambuilding voor de AGF afdeling en zijn medewerkers. De bijeenkomsten staan in het teken van kennis en leerdoelen van de AGF afdeling en daarnaast een groot blok over kennis overdracht van AGF producten. De opbouw is kennis van de processen en alle noodzakelijke werkzaamheden in een AGF afdeling van het vullen tot aan het bestellen. Ook hier neemt de automatisering een aantal processen over en word de presentatie, seizoenen en kennis van de producten steeds belangrijker. Hoe verleiden wij onze klanten om AGF bij ons te kopen. Wat hebben we nodig om onze mensen te laten groeien en bloeien.

Individuele trainingen: Begeleiding op persoonlijke basis. Er is steeds meer vraag naar begeleiding op individuele basis en hoe kunnen wij daar invulling aan geven. Ons team kan hier een invulling en een stuk begeleiding aan geven in overleg met de ondernemer om de afdeling op een hoger niveau te laten acteren. Dit betekent in de praktijk dat de AGF verantwoordelijke samen met de ondernemer en onze begeleider een plan maakt. Dit plan word leidend om een traject uit te zetten in tijd om het plan en de doelen te realiseren.

Winkelbegeleiding: Tijdelijke ondersteuning op management niveau. Hier kunnen wij iemand met veel kennis en kunde aanleveren die tijdelijk uw AGF afdeling ondersteunt bij vervanging van de AGF verantwoordelijke. Dit kan zijn door ziekte of gebrek aan voldoende niveau om hier gebruik van te maken. Belangrijk is dat we vooral regionaal kijken om in overleg met de betrokken winkel een goede oplossing of invulling aan te geven.

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken bel of mail ons gerust. Email: info@lokaaldelekkerste.nl of bel met Jack Nijboer +31(0)6-10925598